Телефон Телефон: (063) 1791054 (096) 7135983 emailEmail: gabruka@mail.ru Переход на русский

Йога

Ось такий смачний мʼякий білий сир можна приготувати з молока (коровʼячого чи козячого).

Інгредієнти:

Час приготування: 30 хв – 2 год.

Спосіб приготування: молоко довести до майже кипіння (93 градуси), зробити малий вогонь і додавати лимон, помішуючи деревʼяною лопаткою. Молоко вурдиться і на очах видно, як сир і сироватка відділяються один від одного. Відставляємо посудину на кілька хвилин вбік охолонути і виливаємо масу на ситечко, попередньо застелене марлею. Якщо хочемо отримати дуже лагідний сир, просто загортаємо марлею і залишаємо на годину-дві, для твердішого сиру потрібно на грудку зверху покласти ще посудину з водою.

Особливості: сир на смак ніякий, тому до нього за бажанням додають сіль і приправи (виходить типу бринза), солодке – з нього роблять цукерки, його підсмажують як грінки і обгортають у водорості для суші норі, щоб отримати рибний смак. Фантазії нема меж!

Адреса

Студія Анни Габрук
вул. Тарнавського 112, Львів, Львівська область.
Телефон: 380(063) 1791054 http://yoga-center.lviv.ua/
G+